Tire Belediyesi Travel Turkey Fuarı'nda

Tire Belediyesi kentin tanıtımı amacıyla Travel Turkey İzmir Turizm Fuar'na katılacak.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığıyla bu yıl 10'uncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, 8-11 Aralık 2016 tarihlerinde Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ortaklığıyla ve Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenecek Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, 10. kez turizmcileri İzmir'de buluşturacak.

8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında organize edilen fuarda, ilçemiz doğal ve tarihi dokusu, kültürü ve damak tadı ile tanıtılacak. Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Personeli tarafından ilçemizin tanıtımının yapılacağı 113 numaralı stant A Holü'nde yer alacak. Standı ziyaret edenlere ise Tire Belediyesi'nin kurucu üye olduğu kooperatif, Tire Üretim ve Pazarlama Kooperatifi'nin ürünleri olan zeytin, zeytinyağı ve karadut ile incir, ceviz, kestane ikram edilecek.

Geçtiğimiz yıl İzmir eski Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kral lakaplı milli golcü Tanju Çolak ve birçok ismin ziyaret ettiği Tire standının bu yıl da en çok ziyaret edilen stantlar arasında olması bekleniyor.