Başkan Çiçek İzbeton Küçükmenderes Şantiyesi'nin Açılışına Katıldı

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İZBETON A.Ş.'nin Küçük Menderes Şantiyesi'nin açılış törenine katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni miting havasında geçti.

Zeytinova Beldesi'nde kurulan şantiye Tire, Bayındır, Ödemiş, Beydağ, Kiraz, Selçuk, Torbalı ve köylerine hizmet verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Küçük Menderes Bölge Şantiyesi başlangıç olarak 5 greyder, 5 ekskavatör, 4 loder, 5 traktör, kepçe, 3 forklift, 5 silindir, 2 dozer, 3 kar küreme aracı, 1 kompresör, 2 asfalt finişeri, 2 asfalt kazıma makinesi, 9 kamyon, 1 TIR, 3 servis aracı, 7 hizmet aracı, 2 su tankeri, 1 vinçli kamyon, 1 mazot tankeri ve 2 asfalt yama ekip aracıyla toplamda 63 araçla hizmet verecek.

24.5 milyon lira yatırımla, 40 dönüm alana kurulan Küçük Menderes Bölge Şantiyesi'nin açılışında konuşan Başkan Kocaoğlu, kentin kalkınması ve refah seviyesine ulaşması için sayısız yatırımı İzmirlilerle buluşturduklarını belirterek, '' Açmış olduğumuz şantiye ile Küçük Menderes Ovası ile merkez şantiye arasındaki mesafeyi ortadan kaldırmış ve bu sayede tasarruf sağlamış olduk. Günde 240 ton asfalt ve 1000 m2 bordür üretecek olan şantiyemiz hayırlı olsun'' dedi.