Tireli Kadın Üreticiler İzmir'de Tüketiciyle Buluştu

'Üretici Kooperatifleri Tüketiciyle Buluşuyor' adlı projenin açılışı Hatay Kapalı Pazaryeri'nde

düzenlenen törenle yapıldı.

25 kooperatifin ürünleriyle yer aldığı buluşmanın açılışında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli yer aldı. Törene Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kadın Danışma Merkezi üyeleri de katıldı.
Konak Belediyesi'nin yürütücülüğünde Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle hayat bulan proje sayesinde İzmirliler doğal ürünlere, aracısız ve ekonomik fiyatlarla ulaşmış oldu. Tire Kadın Danışma Merkezi bünyesinde pazara katılan Tireli üreticilerin ürünleri büyük ilgi görerek günün erken saatlerinde tükendi. Tireli kadın üreticiler Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezi bünyesinde her ayın ilk cumartesi açılacak olan pazarda yerini alacak.