Tire Belediyesi Yoğun Yağmura Karşı Seferberlik İlan Etti

Geçtiğimiz gün geç saatlerde başlayıp gün boyu devam eden aşırı yağış Tire'de hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Yağışlı hava tüm yurtta olduğu gibi Tire'de de etkisini gösterdi. Gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın, aralıksız gün boyu devam etmesi sonucu çoğu cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Oluşan su birikintileri nedeniyle yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için İZSU ve Tire Belediyesi ekipleri özveri ile çalıştı. Yağışlı havanın sona ermesinden sonra Tire Belediyesi'ne bağlı ekipler çalışmalarını daha da hızlandırdı.

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ilçe merkezi ve köylerde yağmur nedeniyle bozulan yollarda düzenleme çalışmalarında bulundu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tüm cadde ve sokaklarda süpürme ve temizlik çalışmaları yaparken, Park-Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise yağış sırasında zarar gören ve devrilme tehlikesi bulunan ağaçlarda budama ve kesme çalışmaları yaptı.