Tire Belediyesi İzmir Enternasyonel Fuarı’na Katılacak

İlçenin tanıtımı için ülke genelinde pek çok fuar ve organizasyona katılan Tire Belediyesi bu yıl 86. Kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’(İEF)na katılacak.

İlki 1934 yılında yapılan  Uluslararası İzmir Fuarı (İEF), 18-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında kapılarını 86. Kez, “Enerji” ana temasıyla ziyaretçilerine açacak.Partner Ülke olarak Rusya’nın yer alacağı fuarda Güneş Enerjisi, Rüzgâr Enerjisi, Jeotermal Enerji, Hidrolik Enerji, Dalga Enerjisi, Biyokütle Enerji, Enerji Üretim Sistemleri, Isıtma-Soğutma İklimlendirme- Havalandırma, Ar-Ge Merkezleri, Teknoparklar, Elektrik-Elektronik Teknolojileri, Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri, Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi, Motosiklet- Bisiklet ve Yan Sanayi, Dayanıklı Tüketim Malları, Yazılım Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Gıda Ürünleri ve Teknolojileri, Tarım ve İlaç Sanayi, Medikal ve Kimya Teknolojileri, Yerel Yönetimler, Eğitim ve Eğitim Teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren firmalar yer alacak.

Fuar hazırlıklarını tamamlayan Tire Belediyesi ilçenin tanıtımı için stant açacak. Tanıtım standında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli görev yapacak. Açılacak olan stantla Tire; tarihi, kültürü, yaşam alanları ve mutfağıyla tanıtılacak.