CHP İL BAŞKANINDAN BAŞKAN DURAN’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ‘ı makamında ziyaret etti. Millet İttifakı paydaşı CHP’nin İzmir İl Başkanlığı görevini yürüten Yücel, 31 Mart yerel seçimlerinde Millet Ittifakı’nın İYİ Partili Belediye Başkan adayı olan ve seçimleri kazanan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ‘a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Millet

Millet İttifakı olarak sadece Tire ve İzmir’de değil tüm Türkiye’ de bahar havası estirdiklerini ifade eden Başkan Yücel, Başkan Duran’a görevinde başarılar diledi. CHP Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç de ziyarete eşlik eden isimlerden oldu.

İl Başkanı Deniz Yücel’ in ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran kendisine teşekkür ederek iade-i ziyarette bulunacağını söyledi. Ziyâret birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.