CHP İl Başkan Adayı’ndan Başkan Çiçek’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’na adaylığı açıklayan Deniz Yücel, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’na adaylığı açıklayan ve hemen hemen partinin tüm kesimlerinden destek alan Deniz Yücel, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Tire Belediyesi Meclis Üyesi Necmettin Uçmaz da eşlik etti. Aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde CHP Grup sözcülüğü de yapan Deniz Yücel CHP İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ülke ve yerel gündem hakkında konuşuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, CHP İl Başkan Adayı Deniz Yücel’e başarılar diledi.