Çetin Geçen Kış Aylarında Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne Bağlı Ekipler Çalışmalarını Sürdürüyor

Aşırı yağışlarla birlikte sert esen rüzgârlar neticesinde devrilen ağaçlar yerinden kaldırılırken, yeni ağaçların dikimine de devam ediliyor. Cadde kenarlarında ve parklarda bulunan ağaçlarda budama çalışmaları yapılıyor. Kaldırımlarda, refüjlerde ve parklarda bulunan ağaçlara daha sağlıklı bir  form verilmesi, çiçeklenme kalitesinin yükseltilmesi ve elektrik tellerine uzanan kuru ağaç dallarının tehlikesinin bertaraf edilmesi için budama çalışmaları sürüyor.