Büyükşehir Belediyesi’nin Umut Sürüsü Büyüyor

10 bine doğru…

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş’te üreticileri sevindirdi. Başkan Kocaoğlu, 125 üreticiye 487 koyun ve koç dağıttı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk kez uyguladığı destek projesiyle üreticiye dağıttığı koyun-keçi sayısı 9 bin 203’e ulaştı.

Kırsal kalkınmayı sağlamak için üreticilere yönelik destekleme projelerini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ikinci kez Ödemiş’te küçükbaş hayvan dağıtımı gerçekleştirdi. Üreticilere dağıtılacak koyun ve keçilerin kurasını Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu; CHP Genel Sekreteri Prof. Dr. Kamil Okyal Sındır, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, CHP İl Başkanı Ali Asuman Güven, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte çekti. Törende eğitimlerini tamamlayan 125 üreticiye toplam 487 adet koyun ve koç dağıtıldı.