Başkan Duran’dan Başkan Soyer’e Ziyâret

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. “Başkanlar Zirvesi ” ve “Ankara Ziyaretleri” sonrası iki Başkan tekrardan bir araya geldi. Soyer’in makamında gerçekleştirilen ziyarette Tire’ye yapılması düşünülen proje ve yatırımlardan bahsedildi. Ziyâret sonrası kısa bir açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız

Ziyâret sonrası kısa bir açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettik. Tire’ye verecek olduğu büyük destek ve bizlere duyduğu güven için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.