BAŞKAN DURAN TUNÇ SOYER’İN İFTARINA KATILDI

Başkan Duran Tunç soyerin iftarına katıldı Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in düzenlemiş olduğu iftara katıldı. Tireli muhtarların eşlik ettiği iftar yemeğinde Tire Belediyesi Meclis üyesi Nafiz Kükrer ve Cumhuriyet Halk Partisi Tire Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak da yer aldı. Iftar yemeği sonrasında açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı

Başkan Duran Tunç soyerin iftarına katıldı

Iftar yemeği sonrasında açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde bir iftar yemeği gerçekleştiğini ifade ederek katılım gösteren muhtarlara ve yemeğin ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti.