BAŞKAN DURAN TRAFİK HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Haftası nedeniyle tören düzenledi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire Emniyet Müdürü Hasan Özge, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Tanrıseven’in Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, İç İşleri Bakanlığınca 2019 yılının yaya öncelikli trafik

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Haftası nedeniyle tören düzenledi

Kaymakam Tanrıseven’in Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, İç İşleri Bakanlığınca 2019 yılının yaya öncelikli trafik yılı ilan edildiğini hatırlatarak başladığı konuşmasına şöyle devam etti, “4-10 Mayıs tarihleri arası Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Karayolu Trafik Haftası olarak kutlanmaktadır. Trafik Haftası, Trafik kurallarının anlatılmasında önemli bir zaman dilimidir. Trafik kurallarını öğrenerek ve çevremizdeki insanlara öğreterek, bu haftanın amacına ulaşmasına yardımcı olabiliriz.”

Törende yılın sürücüleri Helin Billor ve Ertuğrul Çetinli’ye Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven tarafından plaket verildi.
Programda daha sonra Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerince hazırlanan stantta Trafik polislerinin kullandığı materyaller sergilendi. Sergi ilk ve orta dereceli okul öğrencileri tarafından da ziyaret edilirken sergiyi ziyaret eden öğrencilere trafik kurallarının anlatıldığı kitap ayraçları ve broşürler hediye edildi.