BAŞKAN DURAN TARİHİ BEDESTEN’DE RESİM SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI

Güzelbahçe Belediyesi Atanur-Erol Meriç Resim Atölyesi kursiyerlerinin sergisi Tarihi Tire Bedesteni’nde açıldı. Açılışa Tire Belediye Başkanı Atakan Duran ve çok sayıda sanatsever katıldı. 37 ressamın 47 resminin bulunduğu sergi açılışında konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Atakan Duran “Tiremiz, tarihi yapıları içinde barındıran, insanları mutlaka ziyarete gelmesi gereken güzel bir şehirdir. Sizin gibi sanatseverleri ilçemizde ağırlamaktan

Açılışa Tire Belediye Başkanı Atakan Duran ve çok sayıda sanatsever katıldı. 37 ressamın 47 resminin bulunduğu sergi açılışında konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Atakan Duran “Tiremiz, tarihi yapıları içinde barındıran, insanları mutlaka ziyarete gelmesi gereken güzel bir şehirdir. Sizin gibi sanatseverleri ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Tire Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz destek artarak devam edecektir” dedi.

Ressam Atanur Meriç tüm sanatseverler adına konuşma yaparak Başkan Duran’a teşekkür edip, başarılar diledi.

Resim sergisi sonrası Tarihi Tire Bedesteni etrafında bulunan kahveleri ziyaret eden Tire Belediye Başkanı Atakan Duran vatandaşlarla tek tek el sıkışıp sohbet etti.