BAŞKAN DURAN RAMAZAN BAYRAMINDA DA VATANDAŞIN YANINDA

Başkan Duran Ramazan Bayramında da Vatandaşın Yanında Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Ramazan Bayramını ziyaretlerle geçirdi. Yerel seçimler öncesi Tirelilere “Sizleri 5 yılda bir hatırlayan belediye başkanı olmayacağım” şeklinde söz veren Başkan Duran, bu sözünü tutmaya devam ediyor. Belediye işlerinden fırsat buldukça esnaf ziyaretleri yapan Başkan Duran bayramda da Tire’ye bağlı 15 (Köy) kırsal

Başkan Duran Ramazan Bayramında da Vatandaşın Yanında

Belediye işlerinden fırsat buldukça esnaf ziyaretleri yapan Başkan Duran bayramda da Tire’ye bağlı 15 (Köy) kırsal mahalleye ziyarette bulunarak vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Duran’a belediye meclis üyeleri de eşlik etti.
Başkan Duran bayram tatili boyunca, Çayırlı, Eskioba, Yenioba, Kurşak, Mahmutlar, Alacalı, Akçeşehir, Alaylı, Yeniçiftlik, Küçükkale, Büyükkale, Peşrefli, Gökçen, Kahrat ve Kızılcahavlu Mahallelerini ziyaret etti. Köylerde vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Duran belediye çalışmalarından ve köylere yapılması planlanan çalışmalardan bahsetti.