BAŞKAN DURAN MAÇI TARAFTAR TRİBÜNÜNDEN TAKİP ETTİ

TİRE 1922 2.LİG AŞKIYLA 2-0 BAŞKAN DURAN MAÇI TARAFTAR TRİBÜNÜNDEN TAKİP ETTİ Play –Off’u garantileyen kırmızı beyazlıları galibiyete taşıyan goller 22’nci dakikada kaptan Gökhan ve 90+4’te Berke’nin ayağından geldi. 84’te orta sahada gelişen bir pozisyon sonrası birbirleriyle tartışan Tire 1922’den Nihat ve Şile Yıldızspor’dan Bertuğ kırmızı kart gördü. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran maçı

TİRE 1922 2.LİG AŞKIYLA 2-0

BAŞKAN DURAN MAÇI TARAFTAR TRİBÜNÜNDEN TAKİP ETTİ

Play –Off’u garantileyen kırmızı beyazlıları galibiyete taşıyan goller 22’nci dakikada kaptan Gökhan ve 90+4’te Berke’nin ayağından geldi. 84’te orta sahada gelişen bir pozisyon sonrası birbirleriyle tartışan Tire 1922’den Nihat ve Şile Yıldızspor’dan Bertuğ kırmızı kart gördü. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran maçı Velimeşe Spor maçında olduğu gibi taraftar tribününden takip etti.

3. Lig 1. Grup’ta, Play- Off grubunu garantileyen Tire 1922, Şile Yıldızspor önünde zorlanmadı 2-0. Karşılaşmaya ev sahibi Tire 1922 hızlı başladı. Henüz 3’ncü dakikada, ceza alanına sağ çaprazdan giren Bertuğ çalımı deneyince topu kaybetti. 4’te, Burak’ın kullandığı köşe vuruşunda topa gelişine yatarak vuran Hüseyin’in sert şutu Şile Yıldızspor kalesinde tehlike yarattı. 14’te, Burak Sürmeli’nin etkili şutu yan direği yalayarak auta çıktı. 22’de, Bertuğ’un akıl dolu mükemmel pasıyla ceza alanında buluşan Gökhan topu yerden uzak köşeye bıraktı 1-0. 45’te, Tahir’in orta şut karışımı şutunu kaleci Fatih kontrol etti.

Tire 1922 etkili oynadı

51’de, sağ kanattan ceza alanına sokulan Berke’nin pasıyla hareketlenen Nihat’ın yerden sert şutu kaleci Ahmetcan ellerinde eridi. 55’te, tehlikeyi sezen kaleci Ahmetcan Gökhan’a gol izni vermedi. 64’te, Berke’nin yerden etkili şutu yan direğe çarparak auta çıktı. 71’de, Tahsin’in şutunu kaleci Fatih yatarak kontrol etti. 77’de, Gökhan’ın frikik atışı Şile Yıldızspor kalesini tehdit etti. 84’te, bir pozisyon sonrasında saha içinde tartışmaya giren Nihat ve Bertuğ karşılıklı olarak gördükleri kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 90+4’te, Cemal’in pasıyla buluşan Berke son sözü söyledi 2-0.

NOTLAR

*Belediye Başkanı Atakan Duran, belediye meclisi tarafından adı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu olarak değiştirilen statta maçı yine bilet alarak taraftarların arasında izledi.

*“Goca Tireliler” adlı taraftar gurubu 1 maçlık aranın ardından tekrar tribüne döndü. Taraftarlar takımı ikinci yarının hemen başında tribüne çağırarak tezahüratta bulundu.

* Kırmızı beyazlılar galibiyeti Belediye Başkanı Atakan Duran’a armağan etti.