BAŞKAN DURAN BELEDİYENİN BORCUNU PANKARTLA DUYURDU

Tire Belediyesi’ nin 58.085.343, 53 TL lik borcu Belediye Hizmet binası ve Zabıta Müdürlüğü binasına asıldı. Millet İttifakı’nın İYİ PARTİ’li Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran devraldığı belediyeye ait borç durumunu gösteren dev bir afiş hazırlattı. Tire Belediyesi’nin 58.085.343,85 TL’lik borcunun kalem kalem yazıldığı afiş, Tire Belediyesi Hizmet Binasının ve Zabıta Müdürlüğü dış duvarına asılarak

Tire Belediyesi’nin 58.085.343,85 TL’lik borcunun kalem kalem yazıldığı afiş, Tire Belediyesi Hizmet Binasının ve Zabıta Müdürlüğü dış duvarına asılarak Tire halkına duyuruldu.

Pankartta borcun 05.04.2019 (Salih Atakan Duran’ın göreve resmen başladığı tarih) tarihine kadar olduğu ve 25.000.000 TL’LİK yargı süreci devam eden tazminat davalarının dahil olmadığı ifade edildi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, secimler öncesi Tireliler’e şeffaf belediyecilik konusunda söz verdiğini söyleyerek “Görev sürem boyunca da benim yönetimimdeki belediyeye ait son durumu yine aynı afiş yöntemiyle insanlara duyuracağım. Tire Belediyesi benim döneminde şeffaf ve hesap verilebilir bir hale gelecek” dedi.