BAŞKAN DURAN BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN DURAN BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire Belediyesi’nde görev yapan personelle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire Belediyesi’ne 5 yaşında dedesinin elinden tutarak girdiğini hatırlatarak “Bu belediyenin ekmeği hep kursağımda olmuştur. Belediyeyi her zaman bir aile yapısında görmek istiyorum. Bu hedefe

BAŞKAN DURAN BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire Belediyesi’ne 5 yaşında dedesinin elinden tutarak girdiğini hatırlatarak “Bu belediyenin ekmeği hep kursağımda olmuştur. Belediyeyi her zaman bir aile yapısında görmek istiyorum. Bu hedefe ulaşmak için de Belediye Başkanınız olarak elimden geleni yapıyorum ve yapacağım. Ramazan ayını güzel bir şekilde geçirdik, önümüz bayram bu vesileyle bayramınızı kutluyorum, Allah tekrarını nasip etsin” dedi..

Konuşmanın ardından Başkan Duran tüm personelle tek tek bayramlaştı.