Başkan Çiçek Tarım Fuarı’na Katıldı

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Türkiye’nin en büyük tarım fuarı Agroexpo’ya katıldı. Uluslararası alım heyetleri ile Türk üreticilerini bir araya getiren 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını 01.02.2018 tarihinde açarken ziyaretçilerinden biri de Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuar İzmir kompleksindeki 110 bin metrekare alanda gerçekleştirilen, 60 ülkenin katıldığı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuar İzmir kompleksindeki 110 bin metrekare alanda gerçekleştirilen, 60 ülkenin katıldığı ve 850 standın bulunduğu fuarda, Tireli kurum ve kuruluşlar da yer aldı. Başkan Çiçek, Tire Süt Kooperatifi,  Ali Kasap ve diğer stantları ziyaret ederek firmalara çalışmalarında başarılar diledi. Tire Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ise açılışta sahne aldı. Tire Belediyesi’nin ekibi protokol ve davetliler tarafından ilgi ile izlenip dakikalarca alkışlandı.