Başkan Çiçek, Başköy ve Ortaköy’ü Ziyaret Etti

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek pazar gününü Başköy ve Ortaköy’de geçirdi . Muhtarların daveti üzerine köylerde ziyaret gerçekleştiren Başkan Çiçek vatandaşlarla bir araya geldi.   Başkan Çiçek ‘in ziyaretinde kendisine belediye meclis üyeleri Coşkun Koç, Kâmil Taşal, Necmettin Uçmaz, belediye muhtarlıklar müdürü Fikret Bük ve bilgi işlem müdürü Mutlu Sarayköylü eşlik etti. Her iki köyde

Başkan Çiçek ‘in ziyaretinde kendisine belediye meclis üyeleri Coşkun Koç, Kâmil Taşal, Necmettin Uçmaz, belediye muhtarlıklar müdürü Fikret Bük ve bilgi işlem müdürü Mutlu Sarayköylü eşlik etti. Her iki köyde ilgi ile karşılanan Başkan Çiçek, muhtarlardan köylerin eksiklikleriyle ilgili bilgi aldı. Eksiklikleri yerinde görüp inceleyen Başkan Çiçek, isteklerin yerine getirileceğinin sözünü verdi.