Afrin Operasyonu’na Tire Belediyesi’nden Lojistik Destek

Tireli bir grup vatandaş, Zeytindalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiklerimize destek olmak için Suriye sınırına gitti. İbn-i Melek Mahallesi Muhtarı Saim Yorgan, Sosyal Bilimler Lisesi Müdür Yardımcısı Mete Arslan ve Haber Tire Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik’ten oluşan grup, kahraman Mehmetçik’e destek olmak ve vatandaşla Mehmetçik’in arasında gönül köprüsü kurmak için sınırın sıfır noktasına gitti. Tire köylerinden ve şehir içinden çok sayıda

Tire köylerinden ve şehir içinden çok sayıda vatandaşın Mehmetçik’e özel hazırladığı hediyeler, incir, kestane, ceviz, kuruyemiş ve tekstilden oluşan malzemeler yerine ulaştırıldı. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek Afrin Operasyonu’na destek ve Mehmetçiğimize moral için düzenlenen organizasyon için bir kamyonet ve iki personel görevlendirerek lojistik destek sağladı.