30 AĞUSTOS’A MUHTEŞEM FİNAL

Büyük taarruzun 97. Yıldönümü muhteşem bir finalle sona erdi. Tire Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı sonrasında Azerbaycan ve Moldovya Ülkelerinin Halk Oyunları Ekipleri Tire Kent Müzesi önünde düzenlenen programda sahne aldı. FENER ALAYI BÜYÜK ALKIŞ ALDI Tire Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı’na kişi, kurum, kuruluş ve dernekler yoğun katılım gösterdi. Tire Belediyesi Tarihi

FENER ALAYI BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Tire Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı’na kişi, kurum, kuruluş ve dernekler yoğun katılım gösterdi. Tire Belediyesi Tarihi Armoni Bandosu’nun marşlarla eşlik ettiği Fener Alayı’nda Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve eşi de katıldı. Tireliler fener alayına geçiş sırasında alkış ve tezahüratlarla destek verdi .

DURAN “BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Fener Alayı sonrası Tire Kent Müzesi önünde düzenlenen programda konuşma yapan Başkan Duran “Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi. Misafirlere Tire Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ürünlerinden Karadut Şerbeti ve Tire Belediyesi Kültür yayınlarını hediyen eden Başkan Duran Azerbaycan ve Moldovya ekiplerini Tire’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün askeriyim diyen cennet mekan Ebulfeyz Elçibey’in ülkesi kardeş ülke can Azerbaycan’ın değerli ekibine bizleri kırmayarak etkinligimize katılan Moldovya ekibine çok teşekkür ediyorum, kendilerini her zaman ilçemizde ağırlamak isteriz” dedi.