2. SATRANÇ TURNUVASI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Tire Belediyesinin destekleriyle gerçekleşen ‘’2. Satranç Turnuvası’’ büyük bir katılımla gerçekleşti. Türkiye Satranç Federasyonu Tire Temsilciliği ve Tire 1922 Spor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği turnuva Tire Belediyesi Hangar Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı. Turnuva 181 sporcu katıldı.  15-16 Aralık tarihinde gerçekleşen turnuvada sporcular kıyasıya yarıştı. Dereceye giren sporcular ödüllerini 16.12.2018 Pazar günü düzenlenen mini törenle aldı. Dereceye

Türkiye Satranç Federasyonu Tire Temsilciliği ve Tire 1922 Spor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği turnuva Tire Belediyesi Hangar Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı. Turnuva 181 sporcu katıldı.  15-16 Aralık tarihinde gerçekleşen turnuvada sporcular kıyasıya yarıştı. Dereceye giren sporcular ödüllerini 16.12.2018 Pazar günü düzenlenen mini törenle aldı. Dereceye giren sporculara ödülleri Tire 1922 Spor Kulübü Başkanı Mutlu Sarayköylü, turnuva başhakemi Abuzer Altıntaş, Türkiye Satranç Federasyonu Tire Temsilcisi Egemen Bökü ve Türkiye Kadınlar Şampiyonu Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu verdi.

Turnuva sonrası açıklama yapan Türkiye Satranç Federasyonu Tire Temsilcisi Egemen Bökü: ‘’ Aynı tarihte çok sayıda turnuva ile denk gelmesine rağmen 181 sporcunun katılımı ile yüksek katılımlı 2. Satranç Turnuvası’nı tamamladık. Turnuvanın düzenlenmesinde başta Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek, Tire 1922 Kulüp Başkanımız Mutlu Sarayköylü olmak üzere Başhakemimiz Abuzer Altıntaş hakemlerimiz Ogeday İğli, Mehmet Ateş, Mehmet Canaç, Selim Kafalı ve Züheyir Altın’ a özverili çalışmaları ve sorunsuz bir turnuvayı geride bıraktıkları için teşekkür ederim. Velilerimize, çocuklarımıza ve çocuklarımızın değerli antrenörlerine, çocuklarımızdaki satranç aşkını taze tutup saatlerce heyecanla bekledikleri için şükranlarımı sunuyorum. Tire1922 bünyesinde çalışmalarımız devam edecektir.’’ dedi.

4 farklı kategoride yarışıp dereceye giren isimler ise şöyle sıralandı;

8 Yaş Altı Kategorisi Erkekler:
1 – Mehmet Ege Ulusoy
2 – Burak Bera Bozkurt
3 – Deniz Bulut Doğan
1 – Meyra Kaya
2 – Sena Sinanoğlu
3 – Aslı Ece Tuncer

10 Yaş Altı Kategorisi Erkekler:
1 – Yunus Emre Günebakan
2 – Halit Furkay Aybey
3 – Kamil Şenay
1 – Yeşim Akkoyu