07.07.2019 Cenaze İlanı (Nurkadın Bayram)

Büyükkömürcü Mahallesi’nden gelme Ramazan Bayram’ın eşi, Yılmaz, Metin Bayram ve Sevim Esmek’in anneleri, eski belediye personellerinden Yılmaz Esmek’in kayınvalidesi, Barem çalışanlarından Ramazan Bayram’ın babaannesi, berber Turgut ve Semra Badak’ın anneanneleri, Ulaş, İpek ve Sibel Bayram’ın babaannesi Nurkadın Bayram vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazının ardından Yeni Camii’nden alınarak Büyükkömürcü Mahalle Mezarlığı’na defnedilecektir.

alınarak Büyükkömürcü Mahalle Mezarlığı’na defnedilecektir.